سازمان فناوری اطلاعات ایران در راستای تحقق اهداف زیست بوم معماری فناوری اطلاعات تدوین شده در کشور، اقدام به توانمندسازی پنج دانشگاه کشور در حوزه معماری سازمانی نموده است. به این منظور انتقال دانش در حوزه معماری سازمانی و تربیت نیروی متخصص در دانشگاه‌های مذکور، راه‌اندازی رشته معماری سازمانی و همچنین تاسیس آزمایشگاه‌های معماری سازمانی در دستور کار قرار گرفته است.
در این راستا، دوره پایه معماری سازمانی برای دانشگاه‌های صنعتی شیراز و گیلان، مشابه با دوره‌های برگزار شده جهت توانمندسازی دانشگاه رازی کرمانشاه در سال‌های گذشته، برگزار شد. در این دوره آموزشی چهار‌روزه که توسط آزمایشگاه معماری سازمانی سرویس‌گرا دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، جدیدترین مباحث در حوزه‌های معماری سازمانی و مهندسی و مدیریت فرایندهای کسب‌وکار همراه با مثال‌های کاربردی مورد بررسی قرار گرفت.
این دوره با حضور نمایندگان دانشگاه‌های صنعتی شیراز و دانشگاه گیلان و نمایندگانی از سازمان فناوری اطلاعات ایران و دانشگاه شهید بهشتی طی چهار روز متوالی، مورخ 11 الی 14 بهمن ماه سال جاری در سالن کنفرانس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی با حضور مدرسینی مجرب از دانشگاه شهید بهشتی و همچنین شرکت‌های پیشگام در حوزه‌ی معماری سازمانی برگزار گردید.