لوگوی دانشگاه شهید بهشتی، کمیسیون توسعه دولت الکترونیکی و سازمان فناوری اطلاعات ایران.

تحولات عصر دیجیتال سازمان­ها را ناگزیر از به­‌کارگیری نسل جدیدی از راهکارها و فناوری‌های دیجیتال ازجمله ربات‌­ها، اپلیکیشن­‌های هوشمند موبایل، رایانش ابری، زنجیره بلوکی، رایانش کوانتومی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و نظایر این‌ها نموده است و موضوعات سازمان دیجیتال و فناوری‌­های دیجیتال حتی برای مدیران ارشد کسب‌­و­کار نیز اهمیت راهبردی یافته است. سوال کلیدی این است که آیا تحول دیجیتال و استقرار فناوری­های دیجیتال یک پروژه با یک بازه زمانی معیین است، یا فرایندی پیوسته که به زمان و مکان محدود نشده و با شتاب پیش می­رود.

به نظر اغلب صاحب‌­نظران، تحول (دگردیسی) دیجیتال صرفا یک تغییر فناوری یا مدرنیزاسیون فرایندها نبوده، بلکه یک رودیکرد معمارانه و پیوسته برای تغییرات اساسی در شالوده سازمان­‌ها و اکوسیستم‎‌­‌ها در تطبیق با نواوری­‌ها و فرصت­ها-تهدیدهای عصر اطلاعات است.

آزمایشگاه معماری سازمانی سرویس گرا بر اساس تجارب خود، خدمات معماری و نقشه راه تحول دیجیتال را متکی بر رویکرد “معمارانه” ارایه مینماید و معتقد است این رویکرد در صورت اجرای اصولی و سیستماتیک، دستاوردهای ارزش مندی تر از روش های کلاسیک خواهد داشت.

اشتراک‌گذاری محتوا: