شنبه 8 بهمن 1401 Saturday 28 January 2023 6 رجب 1444
  • 1

چارچوب بیان (Banking Industry Architecture Network: BIAN) یک چارچوب و مدل مرجع معماری مختص صنعت بانکداری است که توسط انجمنی مستقل و غیرانتفاعی متشکل از بانک‌ها، شرکت‌های ارایه‌دهنده سیستم‌ها/راهکارهای بانکی و موسسات علمی از سراسر جهان پشتیبانی می­شود. در نشست 10 دسامبر 2018 گروه بیان، نماینده آزمایشگاه معماری سازمانی سرویسگرا ضمن شرکت در نشست با مقامات و مدیران این گروه برای همکاری مشترک رایزنی نمود.
درمذاکره با آقای هانس تسلر ،بنیانگذار و مدیر ارشد بیان، ایشان نسبت به همکاری و اشتراک دانش با نمایندگان ایران نظر بسیار مثبتی داشتند و قاطعانه نسبت به تحریم های آمریکا علیه بخش دانشگاهی و صنعت کشور ایران معترض بودند. طبق مذاکرات قرار شد ارتباطات دو طرف گسترش یابد و حتی آزمایشگاه در توسعه چارچوب بیان مشارکت داشته باشد.

خدمات آزمایشگاه برای انتقال دانش و سفارشی سازی چارچوب سرویس گرا BIAN مختص صنعت بانکداری

• انتقال دانش و آموزش چارچوب سرویس گرا BIAN به بانک ها و شرکتهای مرتبط با بانکی
  • سفارشی سازی چارچوب BIAN متناسب با نیاز و سلیقه مشتری